Ben je op naar een verhuisbedrijf die jouw inboedel naar je nieuwe huis in Roden kan verhuizen? Of ben je benieuwd naar de kosten van een verhuizing?

Start de gratis offerteaanvraag!

Door de prijzen van meerdere verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken kan een particuliere- of bedrijfsverhuizing goedkoop, snel en efficiënt geregeld zijn. Wij zijn een netwerk van verhuisbedrijven werkzaam door heel Nederland. Al vele jaren treden wij op als tussenpersoon voor bedrijf en consument. Je kunt hierom van ons aannemen dat je met het vergelijken van offertes tot wel 40% op de verhuiskosten kan besparen. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend, meerdere offertes aan!

verhuisbedrijf Roden

Surf snel naar onze informatie:

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Sommige mensen denken dat verhuizen zelf geregeld kan worden. Dat is goedkoper dan een verhuisbedrijf inhuren maar wordt vaak onderschat. Daarom kiezen veel mensen ervoor een erkende verhuisservice in te huren. Verhuisbedrijven werken snel, zeer professioneel en zijn best goedkoop. Wat veel mensen niet weten, maar wat zeker niet onbelangrijk is, is dat als je een verhuisbedrijf inhuurt, je inboedel tijdens de verhuizing verzekerd is tot een bedrag van €100.000,-. Een verhuisbedrijf inhuren hoeft helemaal niet veel te kosten en zorgt voor een soepele, zorgeloze verhuizing zodat je daarna kunt genieten van je nieuwe huis in Roden.
verhuizen Roden

Voor particulieren en bedrijven

Een verhuisbedrijf regelt een verhuizing naar Roden op maat. Elke zakelijke, of particuliere verhuizing kan verzorgd worden door een verhuisbedrijf. Bij een bedrijfsverhuizing is het handig om een coördinator aan te stellen en een draaiboek te maken. Of je nu geholpen wilt worden met een kleine, particuliere verhuizing of een grote bedrijfsverhuizing, je wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk uit zijn. Op onze website kan je filteren op een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing om een goedkope offerte te vinden voor jouw (zakelijke) verhuizing. Op deze manier kan je het verhuizen naar Roden zo goedkoop mogelijk houden, en kan je zelf een verhuisbedrijf kiezen die bij je past.

Grote en kleine verhuizingen

Het maakt niet uit of je een kleine verhuizing binnen Roden staat te wachten, een grote bedrijfsverhuizing, of zelfs een internationale verhuizing: de verhuizers zullen voor je klaar staan met hun verhuiswagen. Om het verhuizen zo goedkoop mogelijk te houden kan het verhuisbedrijf een kleinere verhuiswagen gebruiken. Heb je een hoop spullen om te verhuizen? Dan kunnen de verhuisbedrijven een extra hand bieden. De verhuizers kunnen namelijk helpen met extra services zoals montage van je spullen en ook beschikken de bedrijven over een professionele inpakservice. Via onze website kan je eenvoudig offertes aanvragen om de beste verhuisbedrijven te vergelijken.
bedrijfsverhuizing Roden

Internationale verhuizingen

Ga je verhuizen naar het buitenland? Dan is het goed om te weten dat een verhuisbedrijf je goedkoop kan helpen met een internationale verhuizing. Je hebt zelf namelijk al genoeg regelwerk en stress aan je hoofd, Als je opzoek bent naar een goedkope internationale verhuizing naar Roden ben je bij ons op het juiste adres. Om het internationaal verhuizen goedkoop te houden kan je namelijk offertes bij ons aanvragen. Er zijn verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in internationaal verhuizen: zij hebben veel partners in buitenland en bieden specifieke routes aan waarin zij de beste zijn. Vraag eenvoudig en zonder kosten offertes aan en bespaar tot wel 40% op de kosten van de internationale verhuizing. Zo wordt verhuizen wel heel goedkoop!

Overzicht van de kosten

De kosten van de erkende verhuisbedrijven zijn gebaseerd op 3 factoren, namelijk de kosten van de verhuiswagen, de kosten van de verhuizers en voorrijkosten. Er kan gemiddeld ongeveer €70,- per uur gerekend worden voor de verhuiswagen, inclusief 1 verhuizer. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van de verhuiswagen, namelijk 20 m³ of 50 m³. Het type woning waar je naar gaat verhuizen wordt meegenomen in de kosten van de verhuizers. Verhuis je naar een flat of appartement? Dan kun je gemiddeld €750,- rekenen. Voor een verhuizing naar twee-onder-een-kap of naar vrijstaande woning, villa of penthouse zijn de kosten ongeveer €900,- en voor een verhuizing. Voorrijkosten zijn afhankelijk van de verhuislocatie.

Verhuiswagen + Verhuizers Indicatie van de kosten
Inhoud 20m² + 1 verhuizer €70,-
Inhoud 20m² + 2 verhuizers €100,-
Inhoud 20m² + 3 verhuizer €130,-
Inhoud 50m² + 1 verhuizer €90,-
Inhoud 50m² + 2 verhuizers €120,-
Inhoud 50m² + 3 verhuizers €150,-
Verhuizing Kosten
Naar flat of appartement €600,-
Naar rijtjeswoning €750,-
Naar twee-onder-een-kap €900,-
Naar vrijstaande woning €1.000,-
1-2 extra verhuizer (halve dag) €160,- tot €320,-
3-4 extra verhuizers (halve dag) €480,- tot €640,-
Extra opties Gemiddelde kosten
Piano verhuizen €120,- tot €250,-
Verhuislift huren voor een dag €100,-
Verhuisdozen €1,- per stuk
Extra verhuiskosten Indicaties
Parkeervergunning €20,- tot €100,-
Toeslag spoed of weekend 50% tot 70%
Vervoerkosten €0,50 tot €1,- per km

Eén of meerdere verhuizers

Verhuizers nodig in Roden? Dan zit je bij onze verhuisservice goed. Jij gaat binnenkort waarschijnlijk verhuizen en bent je aan het oriënteren binnen de verhuisbranche. Welke zaken vind jij belangrijk en welke wensen heb je. Als de datum van de verhuizing nadert dan breekt er voor jou en het gezin een drukke periode aan.

Er wordt een beroep gedaan op jouw organisatorische talenten en ondertussen moeten de kinderen gewoon naar school, jij wellicht naar het werk … kortom het leven gaat gewoon door. Toch bestaat er een mogelijkheid jouw verhuizing met een stuk minder stress te organiseren. Maak een tijdsplanning (ruim van tevoren), zorg dat je over voldoende inpakmateriaal en dozen beschikt en lees alles over het onderwerp verhuizen op onze site.

Goedkope verhuizers voor iedere verhuizing

Stel dat jij zelf geen zin of tijd hebt om bijvoorbeeld jouw eigendommen in te pakken. Dan kan je dat met een gerust hart aan ons overlaten. Een goede verhuizer in Roden is er zich van bewust dat hij of zij zuinig moet zijn op de spullen van de klant. Zij zullen jouw spullen met uiterste zorg behandelen en netjes op de plaats van bestemming afleveren. Nadat je via onze verhuisservice een verhuisbedrijf uit Roden hebt ingehuurd kan je alles met gemak doorspreken met de verhuizer. Zij zullen de werkzaamheden uitvoeren naar alle tevredenheid.

Verhuislift in Roden huren?

Woon je op de eerste verdieping, of hoger? Dan is het zeker aan te raden om een verhuislift te huren bij de verhuisservice. Dit kan je veel werk en pijn in de rug besparen, zeker als het gaat om zware meubels zoals wasmachines of piano’s. Je verhuizer zal de verhuislift bedienen: je hoeft dus zelf geen verstand te hebben van de werking van verhuisliften en er zijn verhuisliften die zelfs tot de negende verdieping kunnen vervoeren. Een verhuislift is een extra kost maar, als je er over nadenkt hoeveel lichamelijke inspanning (van jou of de verhuizer) het inhuren van een verhuislift bespaart, zijn de extra kosten het zeker waard en is het zelfs best goedkoop. Bij ons kan je offertes aanvragen voor verhuisservices met verhuislift, om het verhuizen zo goedkoop mogelijk te houden.
verhuislift Roden

Meubeltransport

Of je nou een kleine particuliere verhuizing of een grote bedrijfsverhuizing naar Roden ondergaat, het verhuizen is een zwaar karwei. Gelukkig kan je een verhuisbedrijf inschakelen, en is dat tegenwoordig best goedkoop. Zeker voor zware items zoals een wasmachine, een eiken salontafel, een piano, of waardevolle items zoals kunst en antiek, is het fijn om een verhuisservice in te schakelen. Zij zullen indien nodig een verhuislift gebruiken voor het verplaatsen van meubels, zoals zwaar antiek en piano’s. Het inhuren van een verhuisbedrijf is tegenwoordig best goedkoop, zeker als je er van uit gaat dat je meubels verzekerd zijn tijdens de verhuizing. Je kan een erkende verhuisservice vertrouwen met je waardevolle spullen en zo kan je zonder al teveel stress verhuizen naar Roden.

Inpakservice en montage

Een erkende verhuisservice biedt extra opties aan om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen de verhuizers je helpen met een inpakservice: al je kostbare meubels zullen dan goed worden beschermd voordat ze door de verhuizers in de verhuiswagen worden gezet naar Roden. Na de verhuizing wil je natuurlijk genieten van de nieuwe woning. Om het gemakkelijker te maken kunnen de verhuizers je helpen met montage: wasmachines aansluiten, lampen ophangen, et cetera. Via onze website kan je goedkope montage- en inpakservices vinden voor als je wilt verhuizen naar Roden.

verhuizer Roden

Piano verhuizen

Vaak wordt er gedacht dat een piano makkelijk zelf verhuist kan worden, maar niets is minder waar. Een piano is een een zwaar meubel die niet makkelijk zelf verplaatst kan worden. Ook is de lak van de piano zeer vatbaar voor krassen. Pianovervoer is gecompliceerd en daarom raden wij aan om het pianovervoer naar Roden te laten regelen door verhuizers. Als je op de eerste verdieping (of hoger) woont of gaat wonen, kan je hiervoor een verhuislift nodig hebben. Daarna zal de piano vastgezet worden in de verhuiswagen. Ga je verhuizen naar Roden en ben je opzoek naar een goedkope verhuisservice die jou kan helpen met het pianovervoer en de verhuislift? Vraag dan gratis en vrijblijvend verhuisoffertes aan op onze website.

Wasmachine verhuizen

Misschien is jouw budget niet toereikend genoeg om de gehele verhuizing uit te besteden. Dat maken wij in Roden vaker mee, zeker de laatste jaren. Tijdens het verhuizen wordt vaak een beroep op familie en vrienden gedaan die allemaal gewapend met eigen vervoer jouw spullen overbrengen. Prima! Maar sommige te vervoeren objecten zijn qua omvang en gewicht net even een slag te groot. Geen probleem. Je kan ons ook inhuren voor alleen het verhuizen van witgoed of bijvoorbeeld een jukebox. Een wasmachine is niet het fijnste apparaat om te verhuizen, het apparaat is zeer zwaar en het gewicht is ongelijk. Als je een wasmachine oppakt wil deze vaak kantelen en het gewicht komt dan maar bij één iemand te liggen, dit wordt dan erg zwaar en zo gebeuren er ongelukken.

Schakel een verhuisbedrijf in om je wasmachine te verhuizen

De verhuizers van een verhuisbedrijf in Roden hebben ervaring met dit soort zware spullen. Mocht u een bovenetage bewonen dan kunnen zij hiervoor ook één van de beschikbare verhuisliften gebruiken. Laat het zware werk aan een verhuizer over en voorkom ongelukken en pijn aan je rug!

Inboedelopslag

Ga je verhuizen naar Roden, maar heb je tussen het verhuizen door een inboedelopslag nodig? Dat is geen probleem. Verhuisbedrijven beschikken vaak over een goede, secure inboedelopslag voor je bedrijfsverhuizing, of particuliere verhuizing naar Roden. Om je spullen in de inboedelopslag te krijgen kan er een verhuislift gehuurd worden en kunnen de verhuizers de spullen in de verhuiswagen zetten en vervoeren naar Roden. De inboedelopslag is vaak verwarmd en voldoet altijd aan de strengste eisen. De inboedelopslag is goedkoop. Zeker als je het in een pakket aanschaft met de complete verhuisservice kan je op kosten besparen.

goedkoop verhuizen Roden

De voordelen van een verhuisbedrijf inschakelen

Gefeliciteerd met jouw nieuwe woning! Na alle pret en vreugde van het verkrijgen van een nieuwe woning zal je nu jouw hele inboedel moeten verhuizen. Ga je dit zelf doen of besteed je dit liever uit? Hier kan je lezen welke voordelen een verhuisbedrijf heeft ten opzichte van het zelf doen. De voornaamste reden waarom mensen zelf verhuizen is om geld te besparen. Toch zeggen diezelfde mensen vaak na de verhuizing: “de volgende keer laat ik me verhuizen, wat een werk!”.

Mensen verkijken zich vaak op de hoeveelheid werk die gemoeid is met een verhuizing.

Denk bijvoorbeeld aan:
 • het inpakwerk;
 • de kwaliteit van de verhuisdozen;
 • een verhuiswagen regelen;
 • het fysieke werk;
 • de mensen die je om een gunst moet vragen;
 • Kasten, bedden, andere inboedel uit elkaar halen en weer monteren op het nieuwe adres
 • andere randzaken regelen.
Redenen om een verhuisbedrijf in de hand nemen:
 • Geen fysieke belasting voor jouw lichaam.
 • Jouw spullen zijn verzekerd tijdens de verhuizing.
 • Tijdwinst, een verhuizer kan snel en efficiënt werken door jarenlange ervaring en juiste middelen.
 • Geen tot weinig stress en zorgen.
 • Alles wordt voor jou geregeld.
 • Zelf niets hoeven inpakken
 • Professionele demontage en montage van meubelen
 • Tijdelijke opslag van jouw inboedel
 • Verhuislift

Ben jij op zoek naar een verhuisbedrijf in regio van Roden?

Een verhuizer uit Roden wil met al het plezier jouw werk uit handen nemen. Met meerdere jaren ervaring leveren de verhuisbedrijven uit ons netwerk maatwerk. Vaak hebben zij naast hun verhuisservice ook nog een aanvullende service waarin zij allerlei hand-en-spandiensten voor jou kunnen doen, van timmerwerk tot schoonmaken.

goedkoop verhuizen Roden

Goedkoop verhuizen in Roden

Goedkoop verhuizen in Roden? Voor scherpe prijzen kan je altijd terecht bij onze verhuisservice. Wat veel consumenten niet weten is dat je via onze verhuisservice de prijzen van meerdere verhuisbedrijven uit Roden kan vergelijken.

Doordat wij in de loop der jaren een netwerk hebben opgebouwd met ervaren en gediplomeerde verhuizers kunnen wij zorgen dat jij scherpe prijzen voor jouw verhuizing ontvangt. Als je bij ons een offerteaanvraag doet ontvang je van maximaal 6 verschillende bedrijven een offerte op maat. Deze bedrijven weten dat er ook andere verhuizers jou een offerte gaan sturen. Hierom zullen zij hun scherpste verhuisprijs overleggen. Aan jou de keus om te kiezen voor het verhuisbedrijf uit Roden dat het goedkoopste is of dat bijvoorbeeld het snelste jou kan verhuizen. Nadat u gekozen hebt zorgen zij ervoor dat jouw inboedel volgens afspraak op de juiste plek wordt geplaatst. Of het nu gaat om de verplaatsing van uw bankstel of kast, of de verhuizing van uw complete inboedel, jouw verhuizing is bij hen in goede handen.

Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een verhuisofferte aan om een goed inzicht te krijgen in de kosten en mogelijkheden die een verhuisbedrijf uit Roden jou te bieden heeft!

Vergelijk offertes en bespaar tot 40% op de verhuiskosten!

Vraag kosteloos en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes aan van verschillende verhuisbedrijven uit jouw regio. Na de aanvraag ontvang je snel meerdere offertes op maat. Vergelijk deze op prijs en kies voor het verhuisbedrijf met het beste aanbod of de gunstigste voorwaarden.

Dat was ons nooit gelukt!

Mijn vader en moeder hebben 40 jaar lang in hetzelfde huis gewoond. Jarenlang met heel veel plezier gewoond. Nu ze echt op leeftijd beginnen te raken was het verstandig om de woning te verkopen. We zochten een verhuisbedrijf die alle inboedel inclusief zware piano kon verhuizen naar he verzorgingstehuis. Knap hoe ze die piano verhuist hebben!

snel verhuizen
Alicia Ammerlaan

8e verdieping? Geen probleem!

Na jarenlang in ons appartement op de 8e verdieping te hebben gewoond werd het dan toch tijd om te verhuizen naar een huis met een tuin en iets meer ruimte. Toen ik ging zoeken naar een verhuisbedrijf uit de regio kwam ik op deze site terecht. Ik had een verhuisbedrijf nodig met een verhuislift en heb die hier gevonden. Goede prijs!

appartement verhuizen
Wies Pater

Professionele verhuisservice!

Al jaren hadden mij vrouw en ik het idee om te emigreren naar Spanje. Lekker in de zon genieten van een wijntje en het eeuwige vakantiegevoel. Na een erfenis was het moment daar, we konden op zoek naar een woning. Een mooie woning vlakbij Barcelona kunnen kopen. We zochten online naar een professioneel verhuisbedrijf met internationale ervaring. Dankzij deze website verschillende bedrijven op prijs kunnen vergelijken. Onze spullen zijn prima vervoerd, een echte aanrader!

verhuiswagen huren
Otto de Lange

Plaatsen in de gemeente Noordenveld

Altena, Een, Langelo, Lieveren, Nietap, Nieuw-Roden, Norg, Peest, Peize, Peizermade, Roden, Roderesch, Roderwolde, Steenbergen, Veenhuizen, Westervelde en Zuidvelde

Wij helpen ook mensen verhuizen in:

Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Coevorden, Roden, Klazienaveen, Beilen en Zuidlaren

Onze laatste aanvragen

Het afgelopen jaar hebben we meer dan 800 mensen geholpen met het vinden van verhuisbedrijf. In de laatste offerteaanvragen wou men een prijsindicatie hebben voor:
 • Verhuizen van een appartement naar een woonhuis
 • Inhuren van enkele verhuizers voor inpakken van de inboedel en (de)monteren van alle meubels
 • Het verhuizen van een piano naar de derde verdieping van het nieuwe huis
 • Met een verhuislift de meubels verhuizen naar de 8ste verdieping van een verzorgingstehuis